Craps

Craps er et tradisjonelt terningspill hvor spillerne vedder på utfallet av et kast eller en serie med kast. Man kan spille med faktiske teringer i et kasino, på et gatehjørne eller på nett. Man trenger ikke noe utstyr annet enn terninger for å spille, så det kan spilles når og hvor som helst. Den som skal rulle, kalt shooter, vedder et beløp, for så å kaste terningene. Man kan vedde på utfallet uten å være en shooter selv. Det kastes en Come Out-runde som skal etablere et Point.

Pass Line-innsats: For nybegynnere føles det kanskje tryggest å vedde på Pass Line. Da plasserer du innsatsen på pass-linjen, og krysser fingrene for at det rulles syv eller 11. Da vinner du hva du enn satset. Rulles det imidlertid 2, 3 eller 12, taper du. Alle andre tall er points. Etter at point-nummeret har blitt kastet kan du vedde på at det samme nummeret kastes igjen før det rulles en syver.craps2

Det kan veddes på alle kast i craps, og du kan enten vedde på at et bestemt nummer blir rullet, eller at det ikke blir rullet. Dersom du føler deg heldig kan ta litt større sjanser – utbetalingen kan bli deretter!