Eventyrinspirerte spill på nett

Når et spill kjennes som et eventyr, har spillutviklerne oppnådd suksess. Mange spill har klart dette gjennom tidene, og spilles fortsatt flittig den dagen i dag – enkelte eventyrspill har til og med oppnådd legendestatus og tilbes av fansen. La oss gå igjennom noen av de mest kjente eventyrinspirerte spillene per dags dato.

Fairytale Fights (Xbox 360)

Alle kjenner til Rødhette og eventyret med den store, stygge ulven som spiser bestemoren hennes. Fairytale Fights lar deg ta kontrollen over Rødhette (samt en rekke andre eventyrhelter) og knuse alle onde skapninger som kommer i veien. Knuse, skjære, sprenge, osv. Et virkelig morsomt spill hvis du vil få ut litt frustrasjon. Med over ett hundre ulike våpen og mange kule brett er Fairytale Fights et originalt eventyrspill du sent vil glemme.

Zelda (Nintendo)

zeldaDette er selve klassikeren. Zelda var blant de aller første eventyrspillene der ute, ja, faktisk blant de første ordentlige spillene generelt! Når Zelda dukket opp til Nintendo, tok hele spillindustrien en ny sving. Etter hvert kom flere oppfølgere, og alle ble like populære som det aller første Zelda-spillet. Helten Link, prinsessen Zelda og en rekke skumle vesener blandes sammen til et spill uten like, et spill som solgte over førti millioner eksemplarer. Eventyret fortsetter, og i 2011 kom Skyward Sword – det hittil siste spillet i serien om Zelda. Er du glad i litt eldre klassikere med nærmest endeløse verdener man kan utforske, er Zelda ditt beste alternativ. Eventyrspillet kan spilles i flere uker før man endelig når slutten av ferden.

Avalon (Online)

Den verdenskjente spillutvikleren Microgaming har skapt en rekke tematiske spilleautomater, den ene bedre enn den andre. En av de mest eventyrlige av disse er Avalon, som finnes tilgjengelig på Casumo. Spillet handler om middelalderen, med riddere, konger og prinsesser. Passende bakgrunnsmusikk, god grafikk og veldig høye gevinster har sørget for at Avalon ikke falmer hen med inntoget av mer moderne spilleautomater. Avalon spytter forresten ofte ut gratisspinn så fort man begynner å spille, slik at man kommer i gang så raskt som mulig. Prøv den ut i dag og se om eventyret kan gjøre deg rik – ingen nedlastning, ingen registrering.

Shrek (Playstation)

shrekFilmen om Shrek ble så utrolig populær når den kom ut i 2001, at et dataspill med fokus på den grønne skapningen måtte komme ut samme år. Dette ble starten på nesten ti år med Shrek-underholdning i alle mulige former. Totalt har fire filmer blir sluppet, og en rekke data- og konsollspill akkompagnerer dem. Fire hovedspill er tilgjengelige på Playstation og Xbox – i tillegg har man flere ekstraspill (spin-off) som Shrek Kart og Shrek Super Party til både Nintendo Wii, GameCube og andre konsoller. Shrek holder eventyrstemningen alltid på topp. Uansett hvilket spill du velger, vil det grønne trollet holde deg i topphumør.