Spilleautomater – best på mobil eller pc?

Spilleautomater er veldig morsomme, og det finnes hundrevis å velge blant. Foreløpig er ikke alle spillene tilpasset mobil, men stadig flere er tilgjengelige også på liten skjerm. Spørsmålet er hva som er best, PC eller mobil? Svaret er at begge deler har sine fordeler og ulemper.

Stor skjerm

imacNår man spiller på PC, har man stor skjerm, og mange foretrekker dette. Den store skjermen minner mer om de klassiske spilleautomatene, og det er lettere å se teksten og symbolene. Grafikken er som regel veldig god når man spiller på PC, og spesielt de eldre spillene ser bedre ut på stor skjerm. Mange eldre spill har litt dårligere grafikk enn de nye spillene, og den dårlige grafikken blir enda dårligere når den kommer på liten skjerm. De nye spillene er derimot tilpasset både PC og mobil, og mobilversjonen har veldig god grafikk. Dermed blir ikke forskjellen like stor. Det er først og fremst de eldre spillene som gjør seg bedre på stor skjerm. På nettet er det mengder av casino som også byr på mobilspill.

Berøringsskjerm

På den andre siden, kan spill på mobilen gi en annen nærhetsfølelse til spillet, spesielt dersom man spiller med berøringsskjerm. Da spinner man hjulene i gang med fingeren, og dette kan minne litt om de gamle automatene, da man enten måtte dra i spaker eller trykke på knapper for å starte spillet. Berøringsskjermen kan derfor gi en veldig god spillfølelse. Til syvende og sist er det smak og behag som avgjør om man foretrekker PC eller mobil når man spiller. Mobilen har den fordelen at man kan ta med spillene overalt, og mange bruker både PC og mobil.